nog -3550 dagen

 
 

Hoe verzeker ik mijn gezin?

Kinderen worden met de ouders meeverzekerd en het is mogelijk als gezin één zorgverzekering te sluiten. Dit is zeker raadzaam omdat de polisvoorwaarden voor alle gezinsleden overzichtelijk zijn.

Zorgverzekering voor het gezin

Een aantal zorgverzekeraars heeft speciale zorgverzekeringen voor gezinnen waarin bepaalde kindergerelateerde dekkingen zijn opgenomen zoals bijv. stottertherapie, orthodontie voor beugels, etc. en ook betere dekking inzake sterilisatie voor het geval dat het gezin compleet is. Kinderen zijn met de ouders meeverzekerd en de extra kosten vallen mee. Kinderen worden met de ouders meeverzekerd en maken de zorgverzekering van de niet veel duurder. Eventueel kun je kiezen voor aanvullende zorgverzekering specifiek voor de kinderen.

Verschillend verzekeren

Het is ook mogelijk dat ouders zich verschillend verzekeren bijvoorbeeld dat de moeder een betere tandverzekering wil en de vader extra fysiotherapie. In dat geval krijgen de kinderen doorgaans de beste van de twee maar het is wel zaak hier op te letten bij verschillende zorgverzekeringsvoorwaarden.

Overzicht van zorgverzekeraars met speciale gezinszorgverzekeringen

Rijtje

 

Tags: . Posted by on 2011-11-21


Post your own comment


0 comments: